Otevírací doba

Pondělí 11.00 - 15.00
Úterý 11.00 - 15.00
Středa 11.00 - 15.00
Čtvrtek 11.00 - 15.00
Pátek 11.00 - 15.00
 

Kontakt

Telefon:
+420 777 302 898
+420 724 280 580

Email:
gratina@gratina.cz

Adresa:
Lorencova 5424, Zlín, 76001
MAPA
 

Akce

Pro akce je otevřeno kdykoliv dle dohody. Přečtěte si více.

Aktuální menu

 Čtvrtek 15. 11.

Polévka: Italská

1. Losos steak na másle (bez kostí), bramborová kaše, čerstvá zelenina (129,-)

2. Kuřecí steak se šunkou a vejcem, bramborové dukáty, tatarská omáčka (99,-)

3. Hovězí maso dušené po staročesku, rýže (knedlíky), okurka (99,-)

4. Gratinované francouzské brambory se sýrem, okurka (90,-)

5. Vařený květák s máslem, brambory (90,-)

 Pátek 16. 11.

Polévka: Kulajda

1. Pravá roštěná Argentina, americké brambory, tatarská omáčka (99,-)

2. Vepřové řízky Port Haus, brambory, okurka (99,-)

3. Kuřecí nudličky ala Stroganof, rýže (těstoviny) (99,-)

4. Vaječná omeleta se sýrem, brambory (85,-)

 Pondělí 19. 11.

Polévka: Vývar s krupicí a vejci

1. Krůtí prsa plněná anglickou slaninou a sušenými rajčaty, bramborové dukáty, zelný salát s dresinkem (99,-)

2. Kuřecí stehýnko pečené na másle, rýže, mrkvový salát (99,-)

3. Smažený sýr se šunkou, brambory, tatarská omáčka (99,-)

4. Pečená šunková klobása, čočka na kyselo, chléb, okurka (95,-)

5. Čočka na kyselo se sázeným vejcem, chléb, okurka...

 Úterý 20. 11.

Polévka: Cibulačka

1. Kuřecí řízky v bramboráku, zelný salát s křenem (99,-)

2. Živáňský vepřový špíz, šťouchané brambory, zelenina (99,-)

3. Tatarský biftek, 2ks topinka (99,-)

4. Pečený plněný paprikový lusk, bramborová kaše, okurkový salát (95,-)

5. Bramborový guláš, čerstvý chléb (85,-)

 Středa 21. 11.

Polévka: Čočková polévka

1. Roštěná se šunkou a vejcem, bramborové dukáty, tatarská omáčka (99,-)

2. Plněná kuřecí roláda, rýže, okurkový salát (99,-)

3. Hamburská vepřová kýta na smetaně, knedlíky (rýže) (99,-)

4. Krůtí soté se šunkou a hráškem, těstoviny (99,-)

5. Přírodní květákové medailonky, bramborová kaše, rajčata (85,-)

Jak to u nás vypadá?